Esittely

Hei, ihanaa kun olet tullut katsomaan Luonnon Lumoa sivujani.
Lämpimästi tervetuloa!
Olen Irina, energialla varustettu pienten tyttöjen äiti, joka elää täysin tunteella ja nauttii kauniista tunnetta herättävistä asioista.
Olen yrittäjä, joka tykkää kehitellä asioita ja nivoa niitä yhteen. Ammatiltani olen liikunanopettaja ja olen myös opiskellut personal traineriksi. Haluan olla mukana auttamassa ihmisiä voimaan hyvin niin fyysisellä, kuin psyykkisellä osa-alueella.
Personal trainer-työni ohessa olen oppinut arvostamaan yhä enemmän mielen hyvinvoinnin merkitystä. Kun vaikkapa lapsiarki on rankkaa, ajaa moni asia oman hyvinvoinnin edelle ja huomaa kuinka vain suorittaa ja keho käy kierroksilla.
Kuinka voisin pysähtyä vaikka vain hetkeksi ja olla läsnä itselle? Näin kysyy itseltään varmasti moni. Näinä rankkoina hetkinä otin itse tavakseni sytytellä aamuisin kynttilöitä palamaan, rauhallisen aamujazzin soidessa. Katsellessani kynttilöitä mieleni rauhoittui ja myös sykkeeni tasaantui. Koin rauhaa ympärilläni; se pienikin hetki täysin itselle oli minulle ehdottoman tärkeä. Vain minä ja valo.
Kaikki ylimääräinen katosi ympäriltäni ja sain tuntea kiireettömyyttä katsoessani kynttilässä palavaa liekkiä. Halusin luoda tunnetta joka voisi olla mukana jokaisen ihmisen arjessa ja auttaa mielen hyvinvointia.
Luonnon Lumoa on syntynyt personal trainer- työni rinnalle. Koen että meillä kaikilla on oltava keino jolla rauhoittaa mieli, olkoon se tämä kynttilä.
Näin kävi minulle ja kynttilä toimi mieleni rauhoittumiseen.
Valoisia hetkiä myös sinulle!