Esittely

Hei, ihanaa kun olet tullut katsomaan Luonnon Lumoa sivujani.
Lämpimästi tervetuloa!
Olen Irina, energialla varustettu pienten tyttöjen äiti joka elää täysin tunteella ja nauttii kauniista tunnetta herättävistä asioista.
Olen yrittäjä joka tykkää kehitellä asioita ja nivoa niitä yhteen. Olen ammatiltani liikunanopettaja jonka jälkeen opiskelin personal traineriksi. Haluan olla mukana auttamassa ihmisiä voimaan hyvin niin fyysiseltä kuin psyykkiseltäkin osa-alueelta. Olen personal trainer-työni ohessa oppinut arvostamaan yhä enemmän mielen hyvinvoinnin merkitystä. On ollut aikoja kun lapsiarki on ollut rankkaa, moni asia ajaa oman hyvinvoinnin edelle, huomaan kuinka vain suoritan ja keho käy kierroksilla.
Milloin voisin vain pysähtyä ihan vain hetkeksi ja olla läsnä vain itselle? Samaa kysymystä esittää itselleen varmasti moni. Rankkoina hetkinä otin tavaksesi sytytellä säännöllisesti kynttilät palamaan aamulla rauhallisen  aamujazzin soidessa. Katsellessani kynttilöitä mieleni rauhoittui, myös sykkeeni tasaantui. Koin rauhaa ympärilläni, se pienikin hetki täysin itselle oli minulle ehdottoman tärkeä, vain minä ja valo. Kaikki ylimääräinen katosi ympäriltäni ja sain tuntea kiireettömyyttä katsoessani kynttilässä palavaa liekkiä. Halusin luoda jotain sellaista tunnetta joka voisi olla ihan jokaisen ihmisen arjessa mukana joka edes auttaa mielen hyvinvointia.
Luonnon Lumoa on syntynyt personal trainer työni rinnalle, on oltava keinoja jolla rauhoittaa mieli, olkoon se sitten vaikka kynttilä. Näin minulle kävi ja se toimi tietämättäni mieleni rauhoittamiseen.
Toivon valoisia hetkiä myös sinulle!